Vacancies

Indien je wilt reageren op een van onderstaande vacatures stuur dan je CV en motivatie naar info@snijders-advocaten.nl t.a.v. Christel Gevers, Operationeel Manager.
 • Ervaren Advocaat Medewerker Ondernemingsrecht

  2015-10-21

  Wat verwachten wij?
  Je draagt op actieve wijze bij aan de verdere ontwikkeling van ons kantoor. Je verleent juridische bijstand in de ruimste zin van het woord, zoals het opstellen van adviezen, contracten en processtukken. Ook het voeren van besprekingen, onderhandelingen en het ter zitting bepleiten van stukken zowel mondeling als schriftelijk zullen tot je dagelijkse werkzaamheden behoren. Je onderhoud daarbij dagelijks pro-actief contacten met relaties en probeert vanuit relatiebeheer nieuwe opdrachten te genereren. 

  Wie zoeken wij?
  Jij bent een gedreven advocaat met minimaal 3,5 jaar ervaring. Je hebt ruime ervaring in zowel de advies- als de procespraktijk. Ook beschik je over uitstekende communicatieve en commerciële kwaliteiten zodat je in staat bent onze bloeiende praktijk uit te bouwen. Het meest belangrijk is dat we iemand zoeken met de absolute wil om elke dag de beste te zijn. Je beschikt dus over een intrinsieke drive tot resultaat.  

  Wat bieden wij?
  Een verantwoordelijke en afwisselende baan in een team van enthousiaste en gedreven eigentijdse professionals. Uiteraard met uitstekende arbeidsvoorwaarden. We zoeken top kwaliteit en moedigen Grotius- en andere top specialisatieopleidingen aan en betalen ze ook voor onze top talenten. 

  Spreekt bovenstaande je aan en ben jij het juridische talent waar wij naar op zoek zijn? Dan nodigen wij je graag uit om jouw brief en CV te e-mailen naar Christel Gevers op: cgevers@snijders-advocaten.nl. Voor meer informatie of vragen vooraf omtrent deze vacature kun je haar ook bellen op 073- 7200 200 of 06- 30 92 87 90. We staan altijd open voor een eerste informele vrijblijvende kennismaking, dus wees welkom om een kop koffie bij kasteel Valk te komen drinken.